A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

(?)
(?)
Keresés

4x4-es SUV/terepjáró autógumi

4x4

A terepjáróabroncsokat mindig négyesével helyezzük fel, hogy a kopás az első és a hátsó tengelyen egyenlő mértékű legyen.


Egy SUV vagy vagy terepjáró a magasabb építés és a nagyobb tömeg miatt biztonságosabbnak tekinthető sok személyautónál. A méretéből adódóan azonban nagyobb feladat hárul a gumikra is, ezért mindig jó minőségű, az útviszonyoknak megfelelő mintázatú gumiabronccsal kell felszerelni őket.
A terepjáró gumi speciális termék: futófelületét mély barázdák és sűrű bordázottság jellemzi, a gumiköpenyek oldalfala megerősített, anyaga kemény és ellenáll a mostoha útviszonyoknak is.
A Popgom kínálatában Ön mindig megtalálja az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelő, robusztus, tartós és kedvező árú terepjáró gumiabroncsokat, melyekkel élmény lesz a vezetés, és biztonságos a közlekedés - bármilyen utakon is jár.

Találja meg az Önnek megfelelő terepjáróabroncsot

Terepjáróabroncsok egyenként

SUV

 
Michelin Latitude Tour HP
215/65 R16 98H
41 090 Ft
További cikkek a témában

Minden tereptípus

 
BFGoodrich All Terrain T/A KO2
225/75 R16 115S
99 405 Ft
További cikkek a témában

Extrém terepgumik

 
BFGoodrich Mud Terrain T/A KM2 RWL
31x10.5 R15 109Q
97 870 Ft
További cikkek a témában

Terepgumik SUV-okhoz nagy választékban

Terepgumik SUV-okhoz nagy választékban

Ezek a kifejezetten közúti vezetésre tervezett abroncsok rendkívül népszerűek a főként utakon közlekedő SUV-ok és terepjárók vezetőinek körében. Ezek a kényelmes és tartós gumik minden útfelületre alkalmasak. A POPGOM.hu kedvező áron kínál Önnek terepjáró abroncsokat.

Pneus tous-terrains

Abroncsok minden tereptípushoz

Az úton és földúton is vezetett, vegyes felhasználású autók számára a POPGOM.hu ezeket a nagyobb kényelmet, tapadást és tartósságot nyújtó abroncsokat ajánlja. Ezek biztosítják Önnek a kényelmet és a biztonságot akkor is, ha Ön letér a kövezett utakról.

Pneus franchissement

Extrém terepgumik nagy választékban !

Ezek olyan abroncsok, amelyeket 100%-ban extrém terepen való felhasználásra fejlesztettek. Közúti közlekedésre kevésbé alkalmasak (minél nagyobbak a kiszögellések, annál zajosabb a gumi), azonban tulajdonságaik alapján hegyi- vagy terepfelhasználásra ezek az ideális abroncsok. Kifejezetten az extrém behatások ellen kialakítva. A POPGOM.hu robosztus, tartós és kedvező árú abroncsokat kínál Önnek.