A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

(?)
(?)
Keresés

Az Ön terepjáró- és SUV-abroncsai a POPGOM-nál

4x4

A terepjáróabroncsokat mindig négyesével helyezzük fel, hogy a kopás az első és a hátsó tengelyen egyenlő mértékű legyen.

A megfelelő terepjáróabroncs kiválasztása

Hogyan válasszunk terepjáróabroncsot? A terepjárógumi kiválasztását alapvetően az autó típusa és a vezetési szokások – közúti, terep vagy vegyes – határozzák meg. A terepjáró, SUV és cross-over abroncsok speciális termékek, amelyeket mindig négyesével kell felhelyezni, hogy biztosítsuk a jármű optimális meghajtását.Az oldalfalukon megerősített terepjáróabroncsok robusztusabbak, és jobb tapadással rendelkeznek. A terepjáróabroncsok oldalán minden burkolattípushoz (aszfalt, sáros utak vagy terepkörülmények), többféle árkategóriában talál megfelelő gumit a prémium abroncsoktól a kedvező árú termékekig.Figyelem: Létezik nyári és téli terepjáróabroncs.

Találja meg az Önnek megfelelő terepjáróabroncsot

Terepjáróabroncsok egyenként

SUV

 
Michelin Latitude Tour HP
215/65 R16 98H
34 100 Ft
További cikkek a témában

Minden tereptípus

 
BFGoodrich All Terrain T/A KO2
225/75 R16 115S
44 750 Ft
További cikkek a témában

Extrém terepgumik

 
BFGoodrich Mud Terrain T/A KM2 RWL
31x10.5 R15 109Q
48 850 Ft
További cikkek a témában

Terepgumik SUV-okhoz nagy választékban

Terepgumik SUV-okhoz nagy választékban

Ezek a kifejezetten közúti vezetésre tervezett abroncsok rendkívül népszerűek a főként utakon közlekedő SUV-ok és terepjárók vezetőinek körében. Ezek a kényelmes és tartós gumik minden útfelületre alkalmasak. A POPGOM.hu kedvező áron kínál Önnek terepjáró abroncsokat.

Pneus tous-terrains

Abroncsok minden tereptípushoz

Az úton és földúton is vezetett, vegyes felhasználású autók számára a POPGOM.hu ezeket a nagyobb kényelmet, tapadást és tartósságot nyújtó abroncsokat ajánlja. Ezek biztosítják Önnek a kényelmet és a biztonságot akkor is, ha Ön letér a kövezett utakról.

Pneus franchissement

Extrém terepgumik nagy választékban !

Ezek olyan abroncsok, amelyeket 100%-ban extrém terepen való felhasználásra fejlesztettek. Közúti közlekedésre kevésbé alkalmasak (minél nagyobbak a kiszögellések, annál zajosabb a gumi), azonban tulajdonságaik alapján hegyi- vagy terepfelhasználásra ezek az ideális abroncsok. Kifejezetten az extrém behatások ellen kialakítva.A POPGOM.hu robosztus, tartós és kedvező árú abroncsokat kínál Önnek.