Összes márka > Barum > Brillantis 2 SUV
Barum
Gumi Barum Brillantis 2 SUV

BARUM Brillantis 2 SUV

Évszak: Nyári gumi
Biztonság N/A
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai


A Brillantis 2 SUV változata minden terepjáró-tulajdonost elkápráztat.


Ez a mostoha terepviszonyokra tervezett abroncs a biztonságos és pontos vezetéshez szükséges valamennyi tulajdonsággal rendelkezik. Aszimmetrikus profiljának és strapabíró külső vállrészének köszönhetően a szűk kanyarokban is hatékony tapadást és kiváló úttartást biztosít.


Kiemelkedő tulajdonságainak egyike, hogy hosszanti csatornáin keresztül gyorsan kiszorítja a vizet a nedves úton, így hatékonyan csökkenti a féktávolságot.


Tervezői a vezetési kényelmet sem hanyagolták el, mivel a gumiabroncs csökkentett zajszintje biztosítja a komfortos utazást a jármű utasterében.

A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

Keresés
 
Barum
225/60 R18 104H
Termék információ
Nyári 4x4 gumi
Teljesítmény : 
Értékelés :  nincs adat
30 100 Ft
 24-48 órás szállítás
24-48 órás szállítás

Fedezze fel a Barum abroncsokat is!

 OR56 Cargo: Amennyiben egy városi, családi autó tulajdonosa, ezek a nyári abroncsok Önnek lettek kitalálva! Leg...  Polaris 3: Erős oldalai: - Jobb tapadás havon a hullámalakú lamellák, és lépcsőzetes lamellák kombinációjának ...  Polaris 3 4X4: Ezen 4x4-es téli abroncsok megtervezésénél a cél az volt, hogy az Ön számára megfelelő kényelmi (cs...  Polaris 5: A Barum gyártója most is hű maradt ahhoz a szándékához, hogy megfizethető árú, minőségi gumiabroncs...  Snovanis: Amennyiben egy városi, családi autó tulajdonosa, ezek a téli abroncsok Önnek lettek kitalálva! Legy...