Összes márka > Bridgestone > Blizzak LM500
Bridgestone
Gumi Bridgestone Blizzak LM500

BRIDGESTONE Blizzak LM500

Évszak: Téli gumi
Biztonság N/A
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai

Előnyök:

A BMW-vel közösen tervezett gumiabroncs, amely optimális teljesítményt nyújt az elektromos autók számára téli időjárási körülmények között.

A „környezetbarát” gumiabroncsok kategóriájába sorolt Blizzak LM-500 optimalizálja a jármű üzemanyag-felvétel nélkül megtehető útját az alacsony gördülési ellenállásnak köszönhetően.

Nagy átmérője a keskeny futófelülettel kombinálva sportos külsőt kölcsönöz, de főként csökkenti az aerodinamikai ellenállást anélkül, hogy csökkenne a gumiabroncs tapadása.

A menetirány szerinti futófelület mintázata, a kerek vállak és a mély lamellák a Bridgestone Blizzak LM-500-at hóra tervezett gumivá teszik, amely maximális tapadást nyújt téli időjárási körülmények között.

Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

Fedezze fel a Bridgestone abroncsokat is!

 Blizzak LM80: Erõs oldalak: Javított trakció nedves, vagy összetapadt havon egyirányú profil segítségével nagyszá...  Blizzak W800: Kiváló manőverezhetőség havas és nedves talajon a stresszmentes vezetés érdekében. Az újgenerációs ...  Blizzak W810: Előnyök: - Stabil úttartás, melyet a 3D kúpos lamellás szerkezet garantál a blokkok merevségének nö...  Blizzak W995: - A Bridgestone Blizzak W995 gumiabroncs speciálisan a haszongépjárművek és kistehergépjárművekre k...  Blizzak WS80: Amennyiben egy városi, családi autó tulajdonosa, ezek a nyári/téli abroncsok Önnek lettek kitalálva...