Összes márka > Bridgestone > Dueler H/P 680
Bridgestone
Gumi Bridgestone Dueler H/P 680

BRIDGESTONE Dueler H/P 680

Évszak: Nyári gumi
Biztonság N/A
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai 100 % út - 100 % kiváló teljesítmény

Az országúton és autópályán egyaránt hosszú út megtételére képes szabadidős 4x4-ek teljesítménye is egyre nagyobb. A Bridgestone e teljesítmény szolgálatában alkotta meg a Dueler HP 680 abroncsot. Az abroncs teljesítménye mind városi, mind országúti használat esetén az UHP személyabroncsok teljesítményével vetekedik.

A Dueler H/P 680 előnyei:
Esztétikus formaterv, amely kiemeli a jármű stílusát
Reagálási pontosság, vagyis gyors reagálás a kormány utasításaira
Vezetési élvezet
Maximális biztonság nedves úton

Kétrétegű futó:
A szilícium-dioxiddal dúsított alapkeverék már az abroncs új állapotában is megtalálható a futó belsejében, ami nedves talajon javítja az abroncs teljesítményét. A futófelület kopásával párhuzamosan az alapkeverék alrétegei fokozatosan a felső gumiréteg helyébe lépnek, így az abroncs nedves úton nyújtott teljesítménye a teljes élettartam alatt fenntartható.

Hasznos tudnivalók:
- Keréktárcsa védők
Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

Fedezze fel a Bridgestone abroncsokat is!

 Dueler H/P 92A: Ezen 4x4-es nyári abroncsok megtervezésénél a cél az volt, hogy az Ön számára megfelelő kényelmi (c...  Dueler H/T 684: A 4x4 Bridgestone Dueler H/T684 abroncs magába foglalja a vezetés élvezetét a komforttal együtt. Er...  Dueler H/T 684 II: Erősségek: Az abroncs teljesítményét a mintázat és a gumi kombinációja biztosítja. A futófelületi b...  Dueler H/T 684 III: A gumi deformálódásának elkerülése és a stabilitás megőrzésének érdekében egy folytonos nylonréteg ...  Dueler H/T 687: Ez egy prémium márkájú 4x4 abroncs. A prémium márkák magas minőségű termékeket forgalmaznak a legúj...