Összes márka > Bridgestone > Weather Control A005
Bridgestone
Gumi  Weather Control A005

BRIDGESTONE Weather Control A005

Évszak: Négyévszakos
Az abroncs tulajdonságai


A Bridgestone első alkalommal jelenik meg a négyévszakos gumiabroncsok piacán! A japán gyártó bemutatja vadonatúj profilját: a Weather Control A005 modellt.


Első négyévszakos abroncsa bevezetése előtt a Bridgestone csapata alaposan megvizsgálta az autósok teljesítményre és biztonságra vonatkozó, valós elvárásait. Ezek a vizsgálatok azt mutatták, hogy a járművezetők a különböző időjárási körülmények között biztosított tapadást, a gumiabroncs élettartamát és az üzemanyag-fogyasztást tartják a legfontosabb szempontoknak.


Ez a gumiabroncs kategóriájának győzteseként teljesített a nedves utakon végzett teszteken, így az európai minősítési rendszerben megkapta a legjobbnak járó „A” jelzést. A gumiabroncs futófelületének mintázata számos evakuálócsatornát tartalmaz a víz kivezetéséhez. Az abroncs emellett a 3PMSF tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely a téli gumiabroncsokra vonatkozó európai jogszabályoknak megfelelő szabvány.


A Weather Control A005 abroncs középen V-alakú mintázatot és sűrű vállelemeket kapott. A Turanza T005 nyári gumiabroncshoz használt „NanoPro-Tech” technológia innovatív gumikeverékből készült, amely a molekuláris kutatók munkájának eredménye.


A gumiabroncs felépítését hosszabb futásteljesítményre optimalizálták.


A városi környezetben vagy hegyvidéki területeken való használatra különösen alkalmas Weather Control A005 gumiabroncs a Michelin Cross Climate + közvetlen versenytársa, és minőségi választás azok számára, akik egész évben ugyanazt a gumit kívánják használni.


A gumiabroncs 68 különböző méretben érhető el 15-20” mérettartományban. A további abroncsméretek 2019-ben kerülnek forgalomba.

A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

Keresés
 
Bridgestone
205/55 R16 94V
Termék információ
Négyévszakos autógumi
Teljesítmény : 
Értékelés :  nincs adat
28 970 Ft
 készleten