Összes márka > Continental > ContiForceContact
Continental
Gumi Continental ContiForceContact

CONTINENTAL ContiForceContact

Évszak: Nyári gumi
Biztonság
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai

Előnyök:

  • Extrém stabilitás és úttartás nedves talajon, melyet a ContiSportContact 5 tesztelt és tökéletesített makro-blokk kialakítása biztosít, valamint a kétirányú vízelvezető bordák a profil belső oldalán.
  • A tökéletes tapadást és forgásirányú pontosságot a makro-blokk profil garantálja, melyet az erős kúpos oldalsó mintázat és a keresztirányú bordázat tökéletesít.
  • Erősebb tapadás száraz talajon a „Black Chili” néven levédett összetevőnek köszönhetően, nagy tapadási képességű gyantával a gumiabroncs és az úttest közötti maximális érintkezésért.
Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

Fedezze fel a Continental abroncsokat is!

 ContiProContact: Előnyök: - Minden évszakban biztosított úttartás a lamellák és a bordák számos éles mintázatának kö...  ContiSportContact: Erősségek: Stabilitás kanyarokban és irány-pontosság. Jó tapadás nedves útfelületen. Alacsony zajsz...  ContiSportContact 2: A felső kategóriás sportautók legmagasabb igényeit is kielégítő aportabroncs. Előnyök Rendkívül jó ...  ContiSportContact 3: Még a volán hirtelen elmozdítása vagy az útborkolat típusának megváltozása esetén sem kell változta...  ContiSportContact 5: A ContiSportContact 5 abroncsot magasabb kategóriájú és nagyteljesítményű SUV autókhoz gyártották. ...