Összes márka > Continental > ContiWinterContact TS810
Continental
Gumi Continental ContiWinterContact TS810

CONTINENTAL ContiWinterContact TS810

Évszak: Téli gumi
Az abroncs tulajdonságai Erősségek:
Kiváló kapszkodási és fékezési teljesítmény jégen és havon.
Kiváló teljesítmény nedves úton.
Kiemelkedő vezetési kényelem.
Hosszú élettartam.

Műszaki jellemzők:
Az új ContiWinterContact TS810 jelentősen javítja a kapaszkodást az abroncs belsejében és szélein található megnövelt számú barázdának köszönhetően.
A vastagabb (+20 %) lamellákkal ellátott új aszimetrikus futófelület, jobb kapaszkodást biztosítva a havon, javítja az irányíthatóságot.
Újító megoldásként egymástól távolabb elhelyezkedő lamellák: a lamellák között található tér megakadályozza összezáródásukat a talajjal való érintkezéskor. Ez körülbelül 20 %-kal megnöveli a hókotró hatást és ennek köszönhetően a vonóerőt, valamint az oldalirányú kormányozhatóságot a havon.
A körben elhelyezkedő vájatok számát az abroncs szélessége határozza meg. A vájatok esős időben tökéletes vízelvezetést biztosítanak (a vízencsúszás elkerülése érdekében). A TS 810-en 3 vagy 4, 225 mm-es vagy annál nagyobb vájat található.
TWI kopásjelző: a profilon több kopásjelző is található. Ezek a megmaradt gumi mennyiségét jelzik. Amikor a kopásjelzők a mintázat maradék vastagságával egy szintre érnek, ez azt mutatja, hogy a profilok mélysége mindössze 4 mm, tehát az abroncs elkopott. Az abroncs ekkor már nem alkalmas a téli utakon való használatra.

A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

Keresés
 
Téli autógumi
Teljesítmény : 
Értékelés : 
35 670 Ft
 Készleten
Raktáron