A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

(?)
(?)
Keresés
Gumi Continental ContiWinterContact TS810
Continental ContiWinterContact TS810
MO
195/60 R16 89H
Téli autógumi

F C 72db
a fényképek csak illusztrációk
Részletek Vélemények

Continental ContiWinterContact TS810 195/60 R16 89H

Az abroncs tulajdonságai:
Ezek a téli abroncsok a világ legnagyobb gyártói által készültek, tulajdonságaikat világszerte elismerik. Amennyiben ezen márkák vásárlása mellett dönt, garantáltnak veheti, hogy a legújabb innovációk segítségével nem csak biztonságot, kényelmet és üzemanyag megtakarítási lehetőséget, de elsőosztályú vezetési élményt vásárolt.
Erősségek:
Kiváló kapszkodási és fékezési teljesítmény jégen és havon.
Kiváló teljesítmény nedves úton.
Kiemelkedő vezetési kényelem.
Hosszú élettartam.

Műszaki jellemzők:
Az új ContiWinterContact TS810 jelentősen javítja a kapaszkodást az abroncs belsejében és szélein található megnövelt számú barázdának köszönhetően.
A vastagabb (+20 %) lamellákkal ellátott új aszimetrikus futófelület, jobb kapaszkodást biztosítva a havon, javítja az irányíthatóságot.
Újító megoldásként egymástól távolabb elhelyezkedő lamellák: a lamellák között található tér megakadályozza összezáródásukat a talajjal való érintkezéskor. Ez körülbelül 20 %-kal megnöveli a hókotró hatást és ennek köszönhetően a vonóerőt, valamint az oldalirányú kormányozhatóságot a havon.
A körben elhelyezkedő vájatok számát az abroncs szélessége határozza meg. A vájatok esős időben tökéletes vízelvezetést biztosítanak (a vízencsúszás elkerülése érdekében). A TS 810-en 3 vagy 4, 225 mm-es vagy annál nagyobb vájat található.
TWI kopásjelző: a profilon több kopásjelző is található. Ezek a megmaradt gumi mennyiségét jelzik. Amikor a kopásjelzők a mintázat maradék vastagságával egy szintre érnek, ez azt mutatja, hogy a profilok mélysége mindössze 4 mm, tehát az abroncs elkopott. Az abroncs ekkor már nem alkalmas a téli utakon való használatra.

36 940 Ft

Mennyiség :
Készleten
Termékdíjjal együtt
Versenyképes árak
Utánvét
Biztonságos fizetés

Kizárólag új gumiabroncsokat forgalmazunk gyártói garanciával.