Összes márka > Dunlop > Sport Maxx Race 2
Dunlop
Gumi Dunlop Sport Maxx Race 2

DUNLOP Sport Maxx Race 2

Évszak: Nyári gumi
Biztonság N/A
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai


A Sport Maxx Race 2 abroncsot úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen Porsche új 911 GT3 modellje által támasztott valamennyi követelménynek.


Ez a speciálisan száraz utakra kifejlesztett gumiabroncs kifogástalan minőséget nyújt a tapadás és a precíz kormányzás terén, ezáltal biztosítva a vezető számára a legjobb köridőt.


Az amerikai gyártónak a mechanikai sportágban (nevezetesen a GT3 versenyen) szerzett tapasztalatainak köszönhetően az abroncs a versenyhez kifejlesztett keverékből készült. Ez a legnagyobb súrlódást teszi lehetővé a gumiabroncs és az út között, ezért tökéletes tapadást és stabilitást biztosít.


Ez a félig sima (úthoz homologizált) abroncs a nagy bajnokok összes tulajdonságával rendelkezik, de a hétköznapi utak során is előnyt biztosítva hasznosítja a Dunlop versenyeken szerzett szakértelmét és tapasztalatait.

A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

Keresés
 
Nyári autógumi
Teljesítmény : 
Értékelés :  nincs adat
97 250 Ft
 2-3 napos szállítás
2-3 napos szállítás
 
Nyári autógumi
Teljesítmény : 
Értékelés :  nincs adat
114 900 Ft
 2-3 napos szállítás
2-3 napos szállítás
 
Nyári autógumi
Teljesítmény : 
Értékelés :  nincs adat
108 500 Ft
 2-3 napos szállítás
2-3 napos szállítás

Fedezze fel a Dunlop abroncsokat is!

 Sport Maxx RT: Nyári gumiabroncs sportautókhoz. Tapadás száraz és nedves útfelületen. Csökkentett féktávolság maga...  Sport Maxx RT 2: A szilícium-dioxid alapú gumikeverék bármilyen útviszonyok esetén megfelelő mozgékonyságot és sport...  Street Response 2: Amennyiben egy városi, családi autó tulajdonosa, ezek a nyári abroncsok Önnek lettek kitalálva! Leg...  Winter Sport 5: Erősségek: Hatékonyabb meghajtás havas úton, a speciális, hegyes élekkel ellátott mintázatnak köszö...  Winter Sport 5 SUV: Erősségek: A számos gumiblokkból álló kapaszkodóéleknek köszönhetően jó hajtóerő-átvitelt nyújt hav...