Összes márka > GoodYear > Eagle F1 Asymmetric AT SUV
GoodYear
Gumi GoodYear Eagle F1 Asymmetric AT SUV

GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric AT SUV

Évszak: Nyári gumi
Az abroncs tulajdonságai


A Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV abroncssorozat szerves részeként az Eagle F1 Asymmetric SUV AT sokkal inkább terepre termett, mint Eagle F1 Asymmetric 3 SUV márkanevű kollégája.


A Jaguar Land Roverének legújabb modelljeinek felszerelését célozva a Goodyear csapatai olyan gumiabroncsot dolgoztak ki, amely luxus színvonalú és biztonságos vezetési élményt nyújt: a széles csatornák valamennyi terepviszony esetén jobb tapadást biztosítanak, a mély lamellák pedig kiváló kormányozhatóságot tesznek lehetővé télen.


A modell ereje az úgynevezett „aszimmetrikus” futófelület koncepcióban rejlik, amelyet olyan sportos járművek felszereltségébe integrálnak, amelyeknél egyaránt elvárás a megbízható stabilitás nagy sebességgel bevett kanyarokban (amelyről az abroncs külső része gondoskodik) és a (nyitott területeket tartalmazó, aszimmetrikus mintázatú futófelületnek köszönhető) kiváló vízkiszorítás.


A száraz vagy esős időben kiválóan teljesítő Eagle F1 Asymmetric AT SUV abroncsot nem arra tervezték, hogy jeges talajon vagy szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között bizonyítsa képességeit.

Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül: