Összes márka > GoodYear > Eagle Sport All Season
GoodYear
Gumi GoodYear Eagle Sport All Season

GOODYEAR Eagle Sport All Season

Évszak: Négyévszakos
Biztonság N/A
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai


Az abroncs a külső vállöv optimális keménysége és a körbe futó bordázat következtében a legkisebb igénybevételre is gyorsan reagál.

Jelentős menetstabilitást biztosít a versenysportban kifejlesztett, megerősített oldalfalat jelentő „RaceWrap” technológia. A peremmagot körbe gumi peremtömítéssel gyártják a keréktárcsa védelme céljából.

A teljes mélységű lamelláival az Eagle Sport All-Season v teljes élettartama folyamán megőrzi minden előnyös tulajdonságát.

Nedves úton, különösen fékezéskor, megbízhatóan viselkedik a belső oldali felületkiképzése és a széles hosszanti csatornáinak hatására, amelyek hatékonyan porlasztják a vizet.

Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

Fedezze fel a GoodYear abroncsokat is!

 Eagle Touring: Gumiabroncs felsőkategóriás járművekhez. Iránytartó reakcióképesség. Kényelmes vezetés...  Eagle UltraGrip GW3: Az Eagle UltraGrip nagyteljesítményű autókhoz tervezett új téli abroncs. Csúcstechnológiája - amely...  EfficientGrip: Erősségek: Alacsonyabb üzemanyagfogyasztás és CO2-kibocsátás a kizárólag a Goodyear által alkalmazo...  EfficientGrip Cargo: Erősségek: Élettartam Tapadás száraz és nedves útfelületen Üzemanyag-megtakarítá...  EfficientGrip Compact: Erősségek: A vízréteget megtörő éles keresztbarázdáknak köszönhető rövidebb féktávolság nedves útfe...