Összes márka > GoodYear > Vector 5 +
GoodYear
Gumi GoodYear Vector 5 +

GOODYEAR Vector 5 +

Évszak: Négyévszakos
Az abroncs tulajdonságai A négy évszakos abroncs
Az „Időjárásra Reagáló” technológiának köszönhetően az abroncs alkalmazkodik az időjárás változásaihoz. Így ahányszor csak megváltoznak a vezetési körülmények, az abroncs alkalmazkodik a változásokhoz. Ezen egyedülálló tulajdonságának, kiváló teljesítményeinek és nagyon jó kilométer-teljesítményének köszönhetően a Vector 5 valóban gazdaságos abroncs.

Erősségek:
Azonnal reagál az időjárás változásaira
Érzékeli az útburkolat állapotának változásait
Kiváló teljesítmény minden évszakban
Megnövelt kilométer-teljesítmény az alkalmazkodó gumikeveréknek köszönhetően

Műszaki jellemzők
Smart TRED „Időjárásra Reagáló” technológia
Négy évszakos szilícium-dioxidot tartalmazó gumikeverék
3D-BIS technológia: jó tapadás havon és jégen
V-TRED technológia
Profil: A SmartTRED „Időjárásra Reagáló” technológia alkalmazásának köszönhetően a Vector 5 alkalmazkodik a vezetési és időjárási körülmények változásához. Amint megváltozik az időjárás, abroncsai alkalmazkodnak az új feltételekhez. A gyengén tapadó nedves, havas, jeges felületeken a futófelület középső része megnöveli a vonóerőt és megkönnyíti a fékezést. Száraz úton való kanyarodáskor a terhelést a merev vállak felé tereli, ezért kiváló úttartást biztosít
A Vector 5 négy évszakos szilícium-dioxid keveréke alkalmazkodik a különböző vezetési és időjárási körülményekhez, melynek köszönhetően egész évben kiváló teljesítmény és kilométer-teljesítmény érhető el.

Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül: