Összes márka > Hankook > Centium K702
Hankook
Gumi Hankook Centium K702

HANKOOK Centium K702

Évszak: Nyári gumi
Biztonság N/A
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai A bemetszések számítógép által kialakított, lekerekített formája és a vájatok elhelyezkedése kivételes kényelmet, alacsony zajszintet, vagyis általában véve kiváló menettulajdonságokat biztosítanak.
Kitűnő kilométer-teljesítmény: a specifikus profil és a bemetszések egyenletes kopást garantálnak. A futófelületi keverék nemcsak jobb tapadást tesz lehetővé nedves úton, és nagyobb kopásállóságot biztosít, hanem csökkenti a kopás mértékét is.
K702-n a nyomásszint csökkentésének és az övre helyeződő egyenletes terhelésnek köszönhetően optimálisan oszlik el a nyomás.

Az abroncs felépítése
Illesztésmentes peremhuzal és nagy keménységű peremkitöltő anyag: nagy sebességnél javítja a stabilitást és a gördülési kényelmet, valamint maximális iránytartást, nagy sebességnél stabilitást és hosszú élettartamot biztosít.
A nyomásnak jól ellenálló széles acélövek és az illesztés nélküli kétrétegű szövet: növeli a futó szilárdságát, ami jobb kormányzási visszajelzést és optimális élettartamot, valamint egyenletes kopást tesz lehetővé a tökéletes vezetési kényelem és az optimális tartósság biztosítása mellett.
Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

Fedezze fel a Hankook abroncsokat is!

 Dynapro ATM RF10: A Dynapro ATM abroncs terep abroncs újszerű dizájnnal. Erősségek : Tapadóképesség minden fajta útho...  Dynapro HP RA 23: Kialakításának köszönhetően száraz és nedves terepen egyaránt kiváló teljesítményt nyújt. Maximális...  Dynapro HP2 Ra33: Előnyök: - Jobb fékezés száraz úton és hosszabb élettartam. Mindezt a széles futófelület garantálja...  Dynapro I*Cept RW08: Ezen 4x4-es téli abroncsok megtervezésénél a cél az volt, hogy az Ön számára megfelelő kényelmi (cs...  Dynapro MT RT03: Jellemzők A mintázattól az oldalfal közepéig terjedő védőblokk különleges külsőt kölcsönöz az abron...