Összes márka > Hankook > Dynapro HP RA 23
Hankook
Gumi Hankook Dynapro HP RA 23

HANKOOK Dynapro HP RA 23

Évszak: Négyévszakos
Az abroncs tulajdonságai Kialakításának köszönhetően száraz és nedves terepen egyaránt kiváló teljesítményt nyújt. Maximális tapadás mind száraz, mind pedig nedves úton a hajtás irányában elhelyezett talpfelépítésnek és a csúcstechnológiás szilícium-dioxid keveréknek köszönhetően.

Jellemzők
A futófelület és a központi borda egyedi tervezése: az mintázat új kialakítása - mivel optimális off-road teljesítmény elérését teszi lehetővé - száraz és nedves úton egyaránt rövidebb fékutat biztosít.
A központi borda beillesztése száraz időbenkiváló fékezést és tökéletes menettulajdonságokat biztosít az abroncsnak.
Csökkentett zajkibocsátású vállak: a bemetszések kialakítása csökkenti a zajszintet
A vállak mintázatának kitöltése egyenletes érintkezési felületet biztosít, és SUV-okhoz illő sportos külsőt kölcsönöz az abroncsnak.
Négy szélső, átlátszó, kétrétegű bemetszés.
A vájatok különleges kialakítása kiváló teljesítményt biztosít vízencsúszás esetén.

Az abroncs felépítése
A nyomásnak kiválóan ellenálló széles acélövek és az abroncstalpat megerősítő, illesztés nélküli kettős felső réteg gyorsabb kormányzási visszajelzést és optimális élettartamot tesz lehetővé.
Az abroncson található illesztés nélküli felső réteg megerősíti az övet, és a nyomás egyenletesebb elosztását teszi lehetővé, ami nagy sebességnél páratlan kényelmet és nagyobb stabilitást biztosít.

Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül: