Összes márka > Hankook > Dynapro MT RT03
Hankook
Gumi Hankook Dynapro MT RT03

HANKOOK Dynapro MT RT03

Évszak: Négyévszakos
Biztonság N/A
Kényelem
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai Jellemzők
A mintázattól az oldalfal közepéig terjedő védőblokk különleges külsőt kölcsönöz az abroncsnak, és véd az éles tárgyak okozta sérülések ellen. Laza talajon nagyobb vonóerőt tesz lehetővé, és nagyobb védelmet nyújt a kátyúk ellen.
A mintázat kavicskivető képessége és a vállon található vájatok védik az abroncsot a kövek okozta sérülések ellen, és garantálják a megbízható teljesítményt.
Vájatok alatti védőréteg (szabadalmaztatása folyamatban van): A Hankook Tyre a vájatok alatt elhelyezett egyedülálló védelemmel látta el az abroncsot a külső behatások okozta sérülések ellen, megnövelve ezáltal a vezetési biztonságot.
Az abroncsok vállai viszonylag érzékenyen ragálnak a terepen található éles tárgyak okozta hatásokra.
V alakú futófelületi mintázat: a jéghegyre emlékeztető forma nemcsak esztétikus eredetiségvel hívja fel magára a figyelmet, hanem minden körülmények között kiváló tapadást és nagyobb vonóerőt is biztosít.
Cikkcakkosra tervezett váll a nagyobb vonóerő elérése érdekében terepen.
A vájatok, formájuknak köszönhetően, elősegítik a por eltávolítását, és növelik a tapadást.

Az abroncs felépítése
A megerősített nejlonövek növelik az abroncs ellenállását.
A kiváló ellenállást biztosító övek jobb iránytartást és hosszabb élettartamot tesznek lehetővé.
Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

Fedezze fel a Hankook abroncsokat is!

 Ice Bear W300: Jellemzők: Aszimetrikus futófelület. A négy fő vájat tökéletes kormányozhatóságot biztosít száraz é...  Ice Bear W300 A: Ezek a téli abroncsok a sportosabb járművek, a városi kiasutók és az erősebb szedánok tulajdonosain...  Ice Bear W440: Jellemzők: Az egyirányú, V alakú bordázat és az egyenes vájat kombinációja nagy sebességnél egyedül...  Kinergy 4S H740: Erősségek: Az aszimmetrikus gumiabroncs belső részének mintázata nyári lamellákat tartalmaz, amelye...  Kinergy eco K425: Az Optimo K425 Kinergy eco abroncs alkalmazása városi, kompakt és családi járműveknél. Ötvözi a kén...