Hankook
Gumi Hankook Ventus ST RH06

HANKOOK Ventus ST RH06

Évszak: Nyári gumi
Az abroncs tulajdonságai Általános jellemzők
Újító nagyteljesítményű SUV abroncs: V formájú mintázata mind száraz, mind pedig nedves úton jobb menettulajdonságokat biztosít.
Az optimalizált érintkezési felületnek köszönhetően minden vezetési szituációban - időjárástól és az út típusától függetlenül - jól reagál, kényelmes és biztonságérzetet nyújt. Levél alakú blokkjai gyors vezetés esetén optimális merevséget biztosítanak, és megnövelik az abroncs élettartamát.
Ezen az abroncson minden jelenleg ismert technológiai újdonság megtalálható. A keverék összetevői és az általános koncepció minden típusú úton optimális vonóerőt biztosítanak, melynek köszönhetően az abroncs minden versenytársát túlszárnyalja.

Műszaki jellemzők
Zaj: a kibocsátott zajt az új, speciális tervezésű, a DDTP (Dual Depth Pitch Theory) technológia által elsőként megihletett mintázat minimálisra csökkenti.
ÉLettartam: az abroncs különböző részei számítógépes tervezésének és az érintkezési felület formája optimalizálásának köszönhetően e nagyteljesítményű abroncs futófelületének kopása egyedülálló mértékben lecsökken.
Az illesztésmentes peremhuzal és az optimális peremkitöltő anyag: nagy sebességnél javítja a stabilitást és a gördülési kényelmet, valamint maximális iránytartást, nagy sebességnél stabilitást és hosszú élettartamot biztosít.
Peremvédő: jobb védelem az ütközések és karcolások ellen.

A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

Keresés
 
Hankook
285/50 R20 112V
Termék információ
Nyári 4x4 gumi
Teljesítmény : 
Értékelés : 
73 900 Ft
 Raktáron
Szállítás 24/48 órán belül
 
Hankook
275/55 R17 109V
Termék információ
Nyári 4x4 gumi
Teljesítmény : 
Értékelés : 
41 650 Ft
 Készleten
Raktáron