Michelin
Gumi Michelin Agilis

MICHELIN Agilis

Évszak: Nyári gumi
Biztonság
Kényelem
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai
 • Egyre több megtakarítás

  A 30 %-kal jobb kilométer teljesítménynek és az alacsonyabb üzemanyagfogyasztásnak köszönhetően „Üzemanyag és Gumiabroncs-karbantartási költségei” átlagosan 3 %*-kal csökkennek.


 • Egyre robusztusabb jelleg

  Tevékenységéhez robusztus abroncsokra van szüksége, hogy teljes mértékben kihasználhassa az általuk nyújtott lehetőségeket és a hosszú élettartam előnyeit. Az új MICHELIN Agilis abroncs oldalfalainak ütésállósága ugyanolyan jó, mint elődjéé, ugyanakkor az oldalfalra helyezett horzsolás-védő pajzsoknak köszönhetően csökkenti az oldalfalat érintő horzsolások hatását.


 • Egyre nagyobb biztonság

  Az abroncs teljes élettartama alatt a biztonság elsőrendű az Ön számára, ezért az új MICHELIN Agilis fékútja nedves úton 3 méterel rövidebb**. A futó új alkotórésze, a „Durable Security Compound” a személyabroncs-családból származik. Az abroncs élettartama során növeli a keverékek merevségének stabilitását. A merevebb mintázatnak köszönhetően a fékút kilométerről kilométerre egyre rövidebb.


  * Belső teszt a MICHELIN Agilis 61/81/101-gyel összehasonlítva.

  ** A MICHELIN Agilis előző generációjához képest.

  15 000 km-t futott abroncsokon végzett tesztek.

 • A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

   

  Keresés
   
  Michelin
  215/75 R16 116R
  Termék információ
  Nyári kisteherautó gumi
  Teljesítmény : 
  Értékelés : 
  55 350 Ft
   feltöltés alatt

  Fedezze fel a Michelin abroncsokat is!

   Agilis 41: Haszongépjárművekhez A MICHELIN Agilist minden európai gyártó használja: a meglévő modellek több mi...  Agilis Alpin: Erősségek: Még nagyobb biztonság. Jeges és nedves talajon a fékút közel 2 m*-rel rövidebb. Jobb tap...  Agilis Camping: Az Agilis Camping abroncs 3 előnye 1 – a Hosszú élettartam Az új MICHELIN Agilis esetében alkalmazo...  Agilis CrossClimate: Várta már? A híres Crossclimate Agilis változata megérkezett! A sikeres Crossclimate, majd a személ...  Agilis Snow-Ice 51: A minden haszongépjárműhöz ajánlott Agilis Snow-Ice 51 télen garantálja a biztonságot Kiváló teljes...