Összes márka > Pirelli > Scorpion A/T Plus
Pirelli
Gumi Pirelli Scorpion A/T Plus

PIRELLI Scorpion A/T Plus

Évszak: Nyári gumi
Biztonság N/A
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai


Városban és terepen is ideális társa az autózás szerelmeseinek, akik még a legkanyargósabb utakon is maximális teljesítményt igényelnek. A Scorpion All Terrain valóban ideális a nagy teljesítményű sportos SUV-ok és terepjárók számára.


A futófelület agresszív kialakítása révén kistestvére a Scorpion ATR tulajdonságait is magáénak mondhatja, amelyeket adag tartóssággal, tapadással és kopásállósággal fejel meg, ráadásul a felső oldalfal felépítésének is jobb a koncepciója.


Gumikeveréke exkluzív előnyöket kínál a keresett terepgumikkal összehasonlítva:


 • Optimalizált tartósság, tapadás és a kopásállóság
 • Ellenálló a futófelületet veszélyeztető vágások, hasadások és mechanikai sérülésekkel szemben
 • Kifogástalan teljesítmény havon

 • Ez utóbbit a Pirelli Scorpion All Terrain Plus gumiabroncson feltüntetett 3PMSF (3 hegycsúcs és egy hópehely) jelzés is igazolja,amelyet az európai hivatalos szervezetek standardizált tesztjein elért eredményeiért kapott.


  A gumiabroncs mély csatornái kitűnő vonóerőt biztosítanak sárban és hóban, mert kivetik magukból azokat az apró kavicsokat, amelyek beékelődhetnek az abroncs mintázatába.


  16-20” mérettartományban kapható

  Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

  Fedezze fel a Pirelli abroncsokat is!

   Scorpion ATR: A Scorpion ATR a nagyteljesítményű és kiemelkedően sokoldalú járművek technológiai lábnyoma a terep...  Scorpion Ice&Snow: Kifejezetten arra tervezték, hogy alacsony hőmérsékleten és hóban növelje a gyors és sportos SUV-ok...  Scorpion STR: A Scorpion STR a teljesítmény új szintjét képviseli, amely tökéletesen alkalmazkodik a kisteherautó...  Scorpion Verde: Erősségek: A technológiai innovációnak, és ökológiai kompaktságnak köszönhető gumiabroncs, mely kím...  Scorpion Verde All Season: Silné stránky: Delší životnost je dosažena díky vícenásobným gumovým směsím, v nichž se snoubí tvrd...