Pirelli
Gumi Pirelli Chrono

PIRELLI Chrono

Évszak: Nyári gumi
Biztonság
Kényelem
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai Az új kisteher-abroncs , amely egyesíti a hagyományos haszongépjármű-abroncsok tulajdonságait a nyári abroncsok teljesítményével.

Jellemzők:
Jobb fáradási ellenállás
Alacsonyabb zajszint
Nagyobb sebesség

Az új Chrono megfelel a haszongépjárművekkel szemben a robusztus jelleg, a kopásállóság és a teherkapacitás szempontjából támasztott igényeknek, ugyanakkor a nyári abroncsokra jellemző teljesítményt nyújt a jó tapadás és a mags színvonalú kényelem területén.
Az új Chrono fáradási ellenállása a hosszú utak során teljes élettartama alatt kiváló.
Száraz és nedves talajon egyaránt kiválóan tapad, és minden körülmények között alacsony zajszintet biztosít.
Az új PIRELLI CHRONO-val nagy sebsséggel hosszabb ideig és tökéletes nyugalomban vezethet.
Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

Fedezze fel a Pirelli abroncsokat is!

 Chrono 2: A vezetési komfortot az oldalfal dizájnja, valamint a gumiabroncs belső konstrukciója javítja. A fu...  Chrono Four Seasons: A Chrono Four Seasons a Pirelli márka gyártójának négyévszakos abroncsa szállításokhoz. Erősségek :...  Cinturato All Season: Pirelli Cinturato All Season: négy évszakos gumi Önnek, ha városi vagy családi autót vezet. Legyen ...  Cinturato All Season Plus: Négy évszakos gumiabroncs kis- és közepes hengerűrtartalomhoz. Optimalizált tapadás. Haladás havas ...  Cinturato P1: - A gumiabroncs élettartama során állandó biztonság a jó tapadásnak köszönhetően. - Csökkenetett fé...