Összes márka > Pirelli > Scorpion ATR
Pirelli
Gumi Pirelli Scorpion ATR

PIRELLI Scorpion ATR

Évszak: Nyári gumi
Biztonság N/A
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai A Scorpion ATR a nagyteljesítményű és kiemelkedően sokoldalú járművek technológiai lábnyoma a terepen

Jellemzők:
Olyan pontos, mint a vele elérhető vezetési stílus
Minden felületen, amellyel csak találkozik, kiválóan tapad

Megerősített szerkezetének és a futófelület egyedülálló mintázatának köszönhetően a Scorpion megkönnyíti a vezetést nehéz terepen.
Kiváló tapadás minden felületen, kisebb vízencsúszási kockázat, kiváló fékteljesítmény, kiemelkedő kopásállóság és kényelmes vezetés normál utakon.

Mintázat:
A futófelület szimetrikus mintázata a terepjáróktól megkövetelt sokoldalúságot az esztétikus külsővel és alacsony zajszinttel párosítja.

A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

Keresés
 
Pirelli
235/75 R15 105T
Termék információ
Nyári 4x4 gumi
Teljesítmény : 
Értékelés :  nincs adat
37 150 Ft
 2-3 napos szállítás
2-3 napos szállítás

Fedezze fel a Pirelli abroncsokat is!

 Scorpion Ice&Snow: Kifejezetten arra tervezték, hogy alacsony hőmérsékleten és hóban növelje a gyors és sportos SUV-ok...  Scorpion STR: A Scorpion STR a teljesítmény új szintjét képviseli, amely tökéletesen alkalmazkodik a kisteherautó...  Scorpion Verde: Erősségek: A technológiai innovációnak, és ökológiai kompaktságnak köszönhető gumiabroncs, mely kím...  Scorpion Verde All Season: Silné stránky: Delší životnost je dosažena díky vícenásobným gumovým směsím, v nichž se snoubí tvrd...  Scorpion Winter: - A futófelület központi részének V alakja megfelelő tapadást ad havas útfelületen. - A magas szili...