Összes márka > Pirelli > Scorpion Zero
Pirelli
Gumi Pirelli Scorpion Zero

PIRELLI Scorpion Zero

Évszak: Nyári gumi
Biztonság
Kényelem
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai Az egyedülálló, ultra nagy teljestményű abroncs sportos haszongépjárművekhez és kisteherautókhoz.

Jellemzők:
A kormánytengely azonnali reakciója
Kényelem nagy sebességnél
Rövid fékút
Kiváló tapadás még nedves felületen is

Az országúti használatra tervezett Scorpion Zero nagy sebességnél is kényelmet, alacsony zajszintet, pontos kormányzást és a kormánytengely gyors reakcióját teszi lehetővé. Műszaki jellemzőinek köszönhetően ez az abroncs maximális teljesítményt, biztonságot és kiváló vonóerőt biztosít.

Mintázat: Az egyedi „Z” mintázatnak, az alcsony profilnak és az oldalfalat díszítő jellegzetes sárga skorpiónak köszönhetően ez a szemet gyönyörködtető dizájn ideális választás a legújabb generációs 4x4-ek számára, a széles kerekű modelleket is beleértve.

A kategóriájában vezető Scorpion Zero a Pirellire jellemző stílusnak és biztonságnak köszönhetően kiemeli a legnagyobb teljesítményű 4WD járművek karakterét.

A keresztirányú blokkok „Z” mintázata. Hosszanti vájatok és a vállaknál lekerekített blokkok.

A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

Keresés
 
Pirelli
255/60 R18 112V
Termék információ
Nyári 4x4 gumi
Teljesítmény : 
Értékelés : 
42 600 Ft
 24-48 órás szállítás
24-48 órás szállítás
 
Pirelli
255/55 R18 109V
Termék információ
Nyári 4x4 gumi
Teljesítmény : 
Értékelés : 
48 350 Ft
 2-3 napos szállítás
2-3 napos szállítás

Fedezze fel a Pirelli abroncsokat is!

 Scorpion Zero All Season: Megbízható gumiabroncs egész évre nagy teljesítményű SUV-okhoz. Optimalizált teljesítmény nedves va...  Scorpion Zero Asimmetrico: A legnagyobb teljesítményű SUV-okhoz tervezett Scorpion Zero Asymmetico jobb tapadást biztosít, ezá...  Winter 160 SnowControl: Ez a sokoldalú felhasználásra alkalmas téli abroncs a Pirelli nagyteljesítményű téli abroncsok kife...  Winter 190 SnowControl II: Erősségek: Aromás olajok felhasználása nélkül készült, alacsonyabb gördülési ellenállású abroncs, a...  Winter 190 SnowControl III: Erõs oldalak: A trakciót havas útfelületen a futófelület ívelt profilú mintázata javítja. A gumiabr...