Összes márka > Pirelli > Winter 210 SnowControl III
Pirelli
Gumi Pirelli Winter 210 SnowControl III

PIRELLI Winter 210 SnowControl III

Évszak: Téli gumi
Biztonság
Kényelem
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai

Erõs oldalak:
A trakciót havas útfelületen a futófelület ívelt profilú mintázata javítja.A gumiabroncs atapdása nedves és behavazott útfelületen a speciális gumikeveréknek, és elsősorban az új polimereknek köszönhetően.
Az úton lévő stabilitást, és a száraz útfelületen  a gumikeverék új komponensei biztosítják a konstrukció talpának innovatív geometriájával, valamint a palást optimalizált futófelülete segítségével.

A következő mezők kitöltése nem megfelelő: 

 

Keresés
 
Pirelli
205/55 R16 91H
Termék információ
Téli autógumi
Teljesítmény : 
Értékelés : 
25 700 Ft
 feltöltés alatt
 
Téli autógumi
Teljesítmény : 
Értékelés : 
37 600 Ft
 feltöltés alatt

Fedezze fel a Pirelli abroncsokat is!

 Winter 210 Sottozero: Pirelli Sottozero: Hogy a tél ne akadályozza a vezetésben. Erősségek: A vezetési biztonságot növelő...  Winter 210 Sottozero II: Erősségek: Vezetési kényelem és optimális teljesítmény őszi és téli időjárási körülmények között, s...  Winter 240 SnowSport: Szabaduljon meg a tél viszontagságaitól A legjobb nyári abroncsokhoz hasonlóan kényelmes abroncs na...  Winter 270 Sottozero II: Erősségek: Szabadalmaztatott kettős rétegű keverék: a külső részen lágyabb, a belső részen pedig ke...  Winter Sottozero 3: Előnyök: - Csökkentett fékút és jobb irányíthatóság száraz talajon, köszönhetően a 3D lamellás tech...