Összes márka > Uniroyal > AllSeason Expert SUV
Uniroyal
Gumi Uniroyal AllSeason Expert SUV

UNIROYAL AllSeason Expert SUV

Évszak: Négyévszakos
Biztonság N/A
Kényelem
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai

Az AllSeasonExpert négy évszakos gumiabroncs az Uniroyal márkacsalád egyik kiemelt terméke. A városi autók és a kis szedánok igényeit figyelembe véve a termék egész évben kapható. Teljesítménye a négy évszakos gumikéval összevethető, biztonságos autózást garantál száraz és nedves úton, de havas és jeges burkolaton is. A havas utakon való megfelelést az M+S felirat, a téli használatot pedig a 3PMSF jelöli.

Erősségek: A gumiabroncs sokoldalúságát biztosítják a száraz utakra tervezett vállak és a mintázat téli közlekedést szolgáló, középső zónája. A vállon található, széles gumiblokkok és a szilárd futófelület együttesen jó úttartást nyújtanak a nyári időszakban. A havas úton való jobb tapadást a futófelület V alakú, dupla gumitömbjei garantálják. A havon való tapadást segítik a központi zóna lamellái. A teljesen körbefutó, széles, központi barázda meggátolja a felúszást, valamint hatékonyan elvezeti a vizet és a hólét.

Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

Fedezze fel a Uniroyal abroncsokat is!

 MS Plus 6: Az „Aqua” oldalfal szög a vájatokat elválasztó lapos fal magasszintű védelmet nyújt a vízencsúszás ...  MS Plus 66: Előnyök: Magasfokú biztonság vízencsúszás esetén a profilon található vájatok nagyobb mélysége álta...  MS Plus 77: Előnyök: - Jó úttartás nedves úton a gumikeveréknek köszönhetően, amely jobban tapad az egyenetlen ...  RainExpert: Amennyiben egy városi, családi autó tulajdonosa, ezek a nyári abroncsok Önnek lettek kitalálva! Leg...  RainExpert 3: Erősségek: A futófelület aszfalttal érintkező részének optimalizálása lehetővé teszi a féktávolság ...