Összes márka > Yokohama > BluEarth-4S AW21
Yokohama
Gumi Yokohama BluEarth-4S AW21

YOKOHAMA BluEarth-4S AW21

Évszak: Négyévszakos
Biztonság N/A
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai


Európában virágzik a négyévszakos gumiabroncsok piaca, ezért számos teszt és tanulmány elvégzése után a japán Yokohama márka ezt tartotta szem előtt az új 4 évszakos abroncsa bemutatásakor.


A téli és nyári gumiabroncs tulajdonságait kombináló BluEarth 4S AW21 egész évben megbízható kormányozhatóságot biztosít és tökéletes kompromisszumot jelent a gazdaságosság és biztonság között:

 • A futófelületbe épített mikroszilícium fenntartja a gumi rugalmasságát.
 • Megbízható helyváltoztatást biztosít havas utakon a vékony oldalsó csatornáknak és a lamellák alkotta szálkának köszönhetően. A gumiabroncs megkapta a 3PMSF jelzést, amely igazolja, a téli útfelületen nyújtott teljesítményét.
 • A profil V-alakban elrendezett csatornái gyorsan kiszorítják a vizet a kerék alól, ami biztosítja az utasok biztonságát heves eső esetén.
 • Az erős tapadást kiváltó merev felépítésnek és a vállak széles gumiblokkjainak köszönhetően az úttartása mind kanyarban, mind pedig egyenes szakaszon stabil száraz felületen.
 • Speciális, lapos és széles profija tartóssá teszi a gumiabroncsot

 • Az európai piac megfelelő lefedettsége érdekében a gumiabroncsok 2018 őszétől 30 méretben, 14-19” mérettartományban állnak rendelkezésre, ami fokozatosan bővülni fog.

  Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

  Fedezze fel a Yokohama abroncsokat is!

   Bluearth-A AE50: Előnyök: A nedves úton való tapadást a „Nano-Blend” gumikeverék garantálja. Nagyobb biztonság esős ...  BluEarth*winter V905: Környezetbírát téli gumiabroncs. Felváltott hajtóerő-használat havas úton. Megcsúszás elleni védele...  BlueEarth Winter WY01: A japán Yokohama ezzel a kisteheruatók számára készített, új téli gumiabronccsal bővítette BluEarth...  C.Drive 2 AC02: Amennyiben egy városi, családi autó tulajdonosa, ezek a nyári abroncsok Önnek lettek kitalálva! Leg...  C.Drive AC01: Erősségek: Száraz és nedves úton is jó tapadást nyújt a microflex- és szilikaalapú diszpergálószer ...