Összes márka > Yokohama > BlueEarth Winter WY01
Yokohama
Gumi Yokohama BlueEarth Winter WY01

YOKOHAMA BlueEarth Winter WY01

Évszak: Nyári gumi
Biztonság N/A
Kényelem N/A
Gazdaságosság N/A
Az abroncs tulajdonságai


A japán Yokohama ezzel a kisteheruatók számára készített, új téli gumiabronccsal bővítette BluEarth nevű termékcsaládját.


A W.Drive WY01 utódjaként ez a modell is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de ezeken a mélyebb csatornák még javítottak is: hosszú élettartamot biztosít, robusztus és jól tapad nedves útfelületen. A 14-17” mérettartományban elérhető gumiabroncs a piacon kapható valamennyi könnyű haszongépjárműhöz választható.


A környezet tiszteletben tartása a gyártó egyik prioritása, de a gumiabroncshoz alkalmazott technológiák nagyon jó energiahatékonysági mutatókat eredményeznek.

Sajnos nem találtunk a megadott paraméterek alapján termékeket. Kérjük választjo az alábbi hasonló termékek közül:

Fedezze fel a Yokohama abroncsokat is!

 C.Drive 2 AC02: Amennyiben egy városi, családi autó tulajdonosa, ezek a nyári abroncsok Önnek lettek kitalálva! Leg...  C.Drive AC01: Erősségek: Száraz és nedves úton is jó tapadást nyújt a microflex- és szilikaalapú diszpergálószer ...  dB E70B: Köszönhetően a csökkentett súrlódási és a speciális összetevőknek ez a nyári abroncs segít megvalós...  dB E70D: Ezek a nyári abroncsok a hosszú utazások szerelmeseinek, a nagy távolságokat leautózó felhasznáók s...  Geolandar A/T G015:  Hatékony vonóerő-átadás esőben és hóban Robusztus jelleg ...