Több fizetési lehetőséget is biztosítunk, valamennyi
tökéletesen biztonságos :

Bankkártyás fizetés interneten

Amikor Ön a bankkártyájával fizet a www.POPGOM.hu honlapon, meg kell adnia a kártyaszámát, az érvényességi idő végét és a kártya hátoldalán található biztonsági kódot. A biztonsági kód a hitelkártyák többségének hátoldalára nyomtatott, három vagy négy számjegyből álló egyedi számsor.

Ezt a számot nem tároljuk el, kizárólag a kártya azonosítására használjuk fel a megrendelés feldolgozása folyamán.

Garantáljuk Önnek, hogy az Ön által online megadott információk továbbítása teljes biztonságban történik.

E célból rendkívül hatékony technológiát alkalmazunk: egy biztonságos szervert (SSL), amely garantálja az online folyamatok megbízhatóságát. Ez a szoftver kódolja a megrendelés feldolgozásához szükséges személyes adatok (név, cím, banki adatok) összességét a megadásukkal egy időben. Az interneten keresztül történő továbbításuk során az adatokat lehetetlen elolvasni.

A fizetés jóváhagyását követően a banki adatokat azonnal megsemmisítjük: ez az oka, hogy minden egyes megrendelésnél el kell kérnünk Öntől a fizetéshez használt kártya számát.

Az elfogadott bankkártyák a következők:

Kérjük, ügyeljen, hogy olyan kártyát használjon a fizetésre, amelynek érvényességi ideje meghaladja a megrendelés szállítási határidejét. A POPGOM.hu honlapon leadott rendelésekkor a fizetéshez használt kártyára az összeg a fizetés jóváhagyásakor kerül ráterhelésre. A megrendelés részleges vagy teljes visszafizetése esetén az összeget közvetlenül a kártyára írjuk jóvá.

^ Top

Banki átutalással

Bankoverschrijving Megrendelést követően - ha a rendelés minden eleme kiszolgálhatóvá válik - egy elektronikus díjbekérő üzenetet küldünk e-mailben, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

^ Top

Utánvéttel

Kérjük készítse el a rendelése végösszegét készpénzben, melyet a futárnak kell átadnia az áru átvételekor. Kártyás fizetés a futárnál nem lehetséges.

^ Top

Bankkártyás fizetés Barionnal

Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátainak. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímét és jelszavát. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságát is növeli!

Az elfogadott bankkártyák a következők:

Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltölt Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei, üzletfelei tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcíme és jelszava megadásával tud fizetni. A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem. A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngészője zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

^ Top

http://www.barion.com