Több fizetési lehetőséget is biztosítunk, valamennyi
tökéletesen biztonságos :

Betaling per creditcard

Amikor Ön a bankkártyájával fizet a www.POPGOM.hu honlapon, meg kell adnia a kártyaszámát, az érvényességi idő végét és a kártya hátoldalán található biztonsági kódot. A biztonsági kód a hitelkártyák többségének hátoldalára nyomtatott, három vagy négy számjegyből álló egyedi számsor.

Ezt a számot nem tároljuk el, kizárólag a kártya azonosítására használjuk fel a megrendelés feldolgozása folyamán.

Garantáljuk Önnek, hogy az Ön által online megadott információk továbbítása teljes biztonságban történik.

E célból rendkívül hatékony technológiát alkalmazunk: egy biztonságos szervert (SSL), amely garantálja az online folyamatok megbízhatóságát. Ez a szoftver kódolja a megrendelés feldolgozásához szükséges személyes adatok (név, cím, banki adatok) összességét a megadásukkal egy időben. Az interneten keresztül történő továbbításuk során az adatokat lehetetlen elolvasni.

A fizetés jóváhagyását követően a banki adatokat azonnal megsemmisítjük: ez az oka, hogy minden egyes megrendelésnél el kell kérnünk Öntől a fizetéshez használt kártya számát.

Az elfogadott bankkártyák a következők:

Kérjük, ügyeljen, hogy olyan kártyát használjon a fizetésre, amelynek érvényességi ideje meghaladja a megrendelés szállítási határidejét. A POPGOM.hu honlapon leadott rendelésekkor a fizetéshez használt kártyára az összeg a fizetés jóváhagyásakor kerül ráterhelésre. A megrendelés részleges vagy teljes visszafizetése esetén az összeget közvetlenül a kártyára írjuk jóvá.

^ Top

Banki ÁtutalÁssal

BankoverschrijvingVálaszthatja az átutalásos fizetés opciót. Emlékezzen rá, hogy az átutalásos fizetés módosíthatja az elsődleges definiált találkozási helyet, hogy biztosítva legyen a fizetése elfogadása.

^ Top

UtÁnvÉttel

utánvéttel Kérjük készítse el a rendelése végösszegét készpénzben, melyet a futárnak kell átadnia az áru átvételekor. Kártyás fizetés a futárnál nem lehetséges. A rendelés a GLS futárszolgálat álltal lesz kiszállítva.

^ Top