A POPGOM.hu honlapon vásárolja meg, és szállíttassa házhoz 24/72 órán belül gumijait! Fedezze fel az alábbiakban a megrendelés lépéseit:

A termék kiválasztása

Miután Ön megadta a keresett gumi méretet, a POPGOM felkínálja az Ön gépkocsija számára legalkalmasabb gumiabroncsokat, a rendelkezésre álló több mint 1 000 000 személy-, kisteher- és terepjáró gumi teljes kínálatából. A POPGOM-mal az online gumi vásárláshoz minden információt megkap, amely segít a sikeres abroncskeresésben: az egyes termékek részletes leírása, különféle kritériumok szerinti osztályozása.

A szállítási cím kiválasztása

A POPGOM-mal otthonába, munkahelyére vagy bármely más, Ön által kiválasztott helyszínre kiszállíttathatja a gunikat. Ehhez regisztrációja során meg kell adnia az Ön által kiválasztott szállítási címet - lehetőség van a számlázási címtől eltérő cím megadására is. A szállítási díj házhozszállítás esetén bruttó 1250,- Ft gumiabroncsonként.

A megrendelés biztonságos kifizetése

A megrendelés jóváhagyásakor Ön a honlapon vagy telefonon keresztül, a kódolt tranzakciós rendszernek köszönhetően tökéletesen biztonságos módon fizetheti ki a terméket (fizetés kártyával, utalással, utánvéttel).

Az abroncsok átvétele

Amint átadtuk az abroncsokat a futárnak, e-mail-ben értesítjuk valamint rendelkezésére bocsájtjuk a csomagszámokat melynek segítségével nyomon követheti a szállítás folyamatát. Az abroncsokat az ügyfélszámla adatainál megadott szállítási címre szállítjuk ki. Önnek nem marad más dolga, mint azokat felszerelni járművére.