A POPGOM bemutatása

A POPGOM internetes honlap tulajdonosa a 8 100 000 € törzstőkével rendelkező TYREDATING részvénytársaság, melyet 2008-ban Christophe Tesseraud úr, a Michelin Europe korábbi informatikai igazgatója alapított. A vállalat európai központja Franciaországban, Lyonban található. A TyreDating vállalat Franciaországban, Spanyolországban, Németországban, Svájcban, Ausztriában, Hollandiában, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában, Belgiumban, Svédországban és Dániában tevékenykedik. 

A POPGOM az internetes gumiabroncs vásárlás egyszerű módját kínálja. 

A POPGOM honlap hivatása az, hogy minden autós számára a márkák és modellek széles választékát kínálja a gumiabroncs vásárlásakor, miközben az ügyfelek az internetes disztribúció előnyös árfekvését élvezhetik.

 A POPGOM célja, hogy az internethasználó járműtulajdonosok egyszerű, tájékozott, teljes körű és hatékony vásárlást bonyolíthassanak:

  •      Egyszerű, hiszen az internetes abroncsvásárlás tökéletesen irányított módon, minden szükséges segítséget megadva zajlik, az abroncs kiválasztásától a kiszállításig.
  •      Tájékozott, mert a POPGOM kiemelt feladatának tekinti, hogy megadjon minden hasznos információt a márkák és az abroncsok összevetéséhez: a teljesítmények értékelése, észrevételek, termékleírások és árak. Az internetes abroncsvásárlást alapos és szakértő tanácsok kísérik.
  •      Hatékony, mert akár az abroncs vásárlásról, akár a szállításról van szó, nálunk mindig a minőségen van a hangsúly. A POPGOM által kínált abroncsok elsősorban márkás abroncsok, melyek között ki-ki megtalálja a maga igényeinek és lehetőségeinek megfelelő árválasztékot.