????search-fitter-montage-title????
????search-fitter-montage-page????

????montage-page-reassurance????

????nb-centres-reseau????

Gumiabroncs szerelés Magyarország-szerte a POPGOM.hu-val - Garantáltan szakszerű szerelés!

A POPGOM azt javasolja, hogy az abroncsok leszállíttatását és szerelését az alábbi listán szerepelő, vagy egyéb láncokhoz tartozó szakszerviz központban végeztesse el:Hogy az online gumi vásárlás valóban maradéktalan és hatékonyeredményt hozzon, a POPGOM szolgáltatásai nem merülnek ki a gumi értékesítésben. A POPGOM felkínálja a lehetőséget, hogy az otthona közelébentalálható partner gumiszervíz - szakszervizbe kiszállítja az abroncsokat, Magyarország egész területén, ahol az Önnek megfelelő dátumra és időpontralefoglalhatja az abroncs szerelés időpontját. Mindenütt található a közelben egy POPGOM partner gumiszervíz - szakszerviz. Az abroncs szerelésitarifákra garanciát nyújtunk, a fizetés pedig online történik, ami azt jelenti, hogy miután az online gumi- vásárlását befejezte a POPGOM honlapon,már csak el kell fáradnia az Ön által kiválasztott gumiszervizbe, és ott semmit sem kell fizetnie, kivéve ha további szolgáltatásokat vesz igénybe aszerelőnél.


????montage-price-title????
????montage-price-result????
/ gumiabroncs

Szerelés teljes ára

Az Interneten megrendelt és kifizetett szolgáltatás a következőket tartalmazza:

  • a választott szerelési hely tervezése és a találkozó visszaigazolása
  • az abroncs leszerelése, az új abroncs felszerelése szelepcserével (az ár nem tartalmazza az elektronikus ill. króm szelepet), feltöltés és centírozás.Az Ön közelében található szakszerviz központok

Mi sem egyszerűbb, mint megkeresni a megfelelő szakszerviz központot -gumiszervízt! Kattintson a kiválasztott megyére Magyarország térképén, majd pontosítsa a választását, kiválasztva a várost a felkínált listáról. Ahonlap megjeleníti a gumiszerviz központok listáját, és Önnek már csak ki kell választania a legmegfelelőbbet.